PM Relax Retreat na Brijunima

Poštovane kolegice i kolege, Treću godinu za redom PMI Udruga Hrvatska organizira PM Relax Retreat za aktivne članove naše Udruge. Lokacija su i ove godine Brijuni, u terminu od 6.-8. Listopada 2017. Opširnije »

Project Business Management

Poštovane kolegice i kolege, Project Business Management seminar se održava 9 i 10. listopada 2017., a svi članovi naše Udruge, koji prijave sudjelovanje do 16. rujna, dobit će na poklon od KTC-a uplaćenu kotizaciju i ulaznicu za ovogodišnji PMI Forum "Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekta". Opširnije »

Anketa za voditelje projekata

Poštovani kolegice i kolege, Uključite se u anketu za voditelje projekata kojoj je cilj saznati više o trendovima projektnog menadžmenta u Hrvatskoj. Opširnije »

Tražimo volontere!

Poštovane kolegice i kolege, Udruga PMI Hrvatska kontinuirano traži volontere, pa Vas pozivamo da nas se ove godine pridružite kako bi još više obogatili rad naše Udruge. Opširnije »

PMI Forum 2016 post festum

Poštovane kolegice i kolege, uspješno jo održan 10 jubilarni PMI Forum "Na krilima projektnog menadžmenta do uspjeha". Sažetak, prezentacije, galeriju i upute za prijavu bodova pogledajte u nastavku. Opširnije »

Uključite se u rad

Priključite se nekom od regionalnih ogranaka i upoznajte kolege u blizini

Ažurirajte svoje kontakte

Kako biste pravovremeno dobivali sve obavijesti na ispravnu mail adresu, molimo sve članove da se logiraju na svoj global PMI account i ažuriraju svoje mail PMI.ORG adrese!

Nagrada za projekt godine

Ne zaboravite da kontinuirano prikupljamo projekte kandidate za projekt godine! Prijavite svoj projekt za ovogodišnji natječaj na nagrada@pmi-croatia.hr! Detaljne upute možete naći na www.pmi-croatia.hr/hr/poy.

PMI pojmovnik

Pronađite kako engleski PMI termini glase na hrvatskom - preuzmite PDF dokument