Relaksirajte se uz PMI - PM Relax Retreat na Brijunima

banner2017

Poštovane kolegice i kolege

Treću godinu za redom PMI Udruga Hrvatska organizira PM Relax Retreat za aktivne članove naše Udruge.

Lokacija su i ove godine Brijuni, u terminu od 6.-8. Listopada 2017.

Dolazak se planira 6.10.2017 ujutro, odlazak sa otoka u nedjelju 8.10.2017 nakon doručka.

Radionicu «Brijunsko kazalište snova – pisci, redatelji i glavni glumci» će održati Fran Mikuličić u dva popodnevna termina petak i subotu u trajanju 2-3 sata.

Radionica je posvećena razumijevanju koncepta osobne istine i kako ona definira sve naše dijelove života. Pogotovo ono što ne činimo, a željeli bi i ono što činimo, a znamo kako ne bi trebali. Uzročno-posljedična veza između onoga tko mislimo da jesmo i naučenih ponašanja u odnosu na ono kako živimo vrlo često je automatizirani proces poput kompjuterskog programa. Ako želimo nešto promijeniti sa samima sobom, moramo razumjeti gdje su začepljene 'arterije naše prave sudbine' i kako možemo ponovo prokolati 'krv života' kroz njih.

Radionica ima dvije ključne svrhe.

Prva, dati sudionicima uvid i široku sliku i osvijestiti im kako njihovi osobni mentalni modeli, kolektivna svjesnost okoline i fokus misli utječu na njihova uvjerenja i stavove, na nesvjesne odluke i ponašanja i na načine kako upravljaju sobom samima. Definirati što je to što ljude blokira u ispunjavanju punog potencijala i pokazati kako i otkuda početi u dijelu transformacije koja im je važna.

Druga, kroz samo-analizu sudionika i provedene vježbe dati im vrijednost bolje kontrole nad svojim životima i snažnijeg osjećaja zadovoljstva i sreće. Pomoći sudionicima posložiti nekoliko 'kockica' i dati im pozitivan podstrek da učine sa sobom ono što su oduvijek sanjali.

Predavanje o maslinarstvu i tradiciji proizvodnje maslinovog ulja u Fažani koju će održati predstavnici Agroudruge Fažana: http://www.agroudruga-fazana.hr/ .

Nakon kratkog predavanja slijedi prezentacija i degustacija maslinovih ulja koja su osvojila zlatne medalje sa ovogodišnje 13. po redu smotre maslinovog ulja u Fažani.

 

Vaš PMI Hrvatska!