PMI Forum 2017 – Save the Date!

Banner

Poštovane kolegice i kolege,

PMI Forum 2017 „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ održat će se u Plaza Event Centru u Zagrebu od ponedjeljka, 13. studenoga, do srijede, 15. studenoga 2017.

 11. izdanje konferencije voditelja projekata donosi bogat trodnevni program u kojem će sudjelovati brojni domaći i strani predavači. Moći ćete sudjelovati na cjelodnevnoj radionici koja će se baviti razvijanjem vještina utjecanja na ljude koju će voditi Alfonso Bucero, nezavisni konzultant za projektni menadžment s dugogodišnjim iskustvom. Uz Bucerovu radionicu, u sklopu foruma moći ćete usvojiti i još neka praktična znanja, odnosno između više cjelodnevnih radionica odabrati najzanimljiviju. Drugi konferencijski dan donosi niz predavanja i panel diskusija, priliku da upoznate neke primjere uspješnih projekata te saznate više o trendovima upravljanja projektima. Panel na koje će gostovati projekt menadžeri iz Europske Unije omogućit će vam da usporedite svoja iskustva s iskustvima kolega iz drugih zemalja te saznate kakvi su uvjeti za razvoj karijere na EU tržištima.

Na PMI Forumu će se tradicionalno dodijeliti i Nagrada za projekt godine. Smatrate da imate sjajan projekt koji je favorit za nagradu? Svakako ga prijavite putem web stranice /hr/poy.

Postanite dio velike regionalne zajednice voditelja projekata i sudjelujte na 11. PMI Forumu!

Rezervirajte termin i pridružite nam se u Plaza Event Centru u Zagrebu od 13. do 15. studenog 2017!

Srdačan pozdrav,

PMI Hrvatska