PMIDayz 2017

PMIDayz2017_logo

Pred nama su četvrti po redu PMIDayzi! Metode i vještine (trikovi?) kojima se projekti uspješno vode, način izbora projektnog tima, kao i razlozi zbog kojih projekti propadaju, teme su koje iz godine u godinu privlače sve više posjetitelja na ovu, po svemu malo drugačiju, konferenciju. Kako je to izgledalo prošle, a i ostalih godina možete pogledati / prisjetiti u galeriji.

I ove godine nastavljamo suradnju sa Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Ovogodišnji PMIDayzi će se održati od 26. do 28. svibnja u velikoj dvorani FERIT-a, na lokaciji Kneza Trpimira 2B.

Ne propustite jednodnevni pretkonferencijski trening  „Osobna produktivnost i upravljanje“ ili NeuroLeadership 101, pod vodstvom profesora psihologije Adriana Drempetića, po ocjenama sudionika, najboljeg  predavača na prošlim PMIDayzima!

Iskoristite mogućnost early bird prijave, uz značajan popust za predkonferencijski dan! 

Nakon vrhunskih predavača – Ćire i Borisa Sakača, ove godine dolazi nam jedan od najboljih redatelja, producenata i scenarista na ovim prostorima, redovni profesor sa Sveučilišta Ohio, USA – Rajko Grlić. Pričat će o onom što najbolje zna, i što cijeli život radi – o projektima filmske produkcije, o tome što čini razliku između dobrog i lošeg filma, te kako nastaju filmski projekti.

I konferencijski sadržaji su većim dijelom definirani. Upoznat ćete nova lica i neka čija su predavanja bila iznimno dobro prihvaćena. Predavači su Silvana Tomić RotimMara MajstorovićDragana MilojevićFran MikuličićVladimir Grebenar i Ivan Petrić. O predavačima i predavanjima na linku.

Posjetite konferenciju i osigurajte svojih 14 PDU bodova (7 predkonferencijski dan + 7 konferencija)!

Early bird vrijedi do 15.04.2016.