<< Natrag

Radionica - Fran Mikuličić: Tipovi i stilovi komunikacije utjecaja u Stakeholder Managementu

PMI Forum 2024

13.11.2024.

FRAN MIKULIČIĆ - Tipovi i stilovi komunikacije utjecaja u Stakeholder Managementu

  

Nećemo se baviti komunikacijom sa stakeholderima koja potpada pod: "prodavanje magle", "pričanje bajki", "žedne preko vode" ili "vučenja za nos". A možda mrvicu. 

  

Bavit ćemo se razumijevanjem narativa vaših ključnih stakeholdera. Kako oblikuju perspektivu, likove, strukture i radnju. Bavit ćemo se s prepoznavanjem primjera koje koriste, metafora i analogija. Pitat ćemo se o čemu točno se tu radi; koja je to jedna emocija s kojom moramo upravljati. 

  

I onda ćemo, nakon slušanja, vježbati naš storytelling i našu komunikaciju, od one prema širokoj publici do one individualnim odnosima. Sve ćemo upotpuniti s nizom tips&tricks koje ćete vi prilagođavati sukladno vašim sugovornicima, situaciji i ciljevima koje želite postići. 

 

O predavaču:  

Fran Mikuličić je CEO mentor i executive coach, koji već gotovo 20 godina stvara uspješne lidere. Željeno stanje uvijek je njihova visoka razina učinka u sva 4 stupa leadershipa. Smatra da „znati, a ne činiti je ne znati“ i „dok učenik nije naučio, učitelj nije podučio“. Autor je Leadership Playbooka“ Breaking the Rules“  te posjeduje jedinstvenu specijalizaciju u širini i kompleksnosti managementa i liderstva. 

Pretraži

Arhiva

Istražite sve mogućnosti volontiranja

Pogledajte što sve možete raditi u zajednici PMI Hrvatska

Vidi otvorene pozicije